Bouwstenen

Om het interieuradvies overzichtelijk te maken werk ik met interieur bouwstenen. Zo zie je in één oogopslag wat de tijdsbesteding en kosten zijn. Kies voor een advies aan huis of bijvoorbeeld voor een uitgebreid digitaal ontwerp. Neem contact op voor een afspraak en om de situatie te bespreken, dan bespreken we welke bouwsteen daar het best bij past. Alle hieronder getoonde bedragen zijn inclusief btw.

 

Intakegesprek aan huis
€ 50,-   Maximaal 1 uur

Voor inventarisatie, advies en styling tips. Dit houdt het volgende in:

Ik overleg met u de huidige situatie, uw wensen en doelen en welke sfeer u voor ogen heeft. Indien nodig maak ik foto’s van de huidige situatie en maak samen met u een programma van eisen. We nemen de tijd om samen uw wensen te bespreken en de ruimte te bekijken.

 

Bouwsteen 1 – Interieuradvies aan huis
€ 150,-

Naar aanleiding van het intakegesprek adviseer ik u met een kleuradvies, sfeercollages of een  adviesrapport. Ik bespreek graag thuis met u dan de mogelijkheden. Daar reserveer ik ongeveer 2 uur voor.

 

Bouwsteen 2 – Interieurontwerp
€ 500,-

Aan de hand van de foto’s van de huidige situatie, sfeerbeelden, de juiste maten en gewenste stijl werk ik een ontwerp voor de nieuwe situatie uit.

Extra kan gekozen worden voor een moodboard, perspectief tekening, lichtplan, kleuradvies of meubel advies. Hiervoor betaalt u € 150 extra.

We kunnen ook gebruik maken van sfeerfoto’s en knipsels uit tijdschriften die u zelf heeft uitgezocht, waardoor ik uw gewenste stijl kan meenemen in mijn advies.

 

Bouwsteen 3 – Compleet interieurontwerp
€ 750,-

Dit pakket omvat een intake gesprek, kleuradvies, ontwerp met eventueel een perspectief tekening, moodboard, verlichtingsplan of meubeladvies bij u thuis. Ook werk ik een uitgebreid adviesrapport uit.

 

Wilt u een advies voor meerdere ruimtes in huis, een interieurontwerp of samen shoppen? Dan kan ik het daarmee uitbreiden. Voor meer informatie hierover kunt u hieronder contact met mij opnemen.

In overleg kan ik uiteraard ook een advies op maat samenstellen in plaats van de standaard bouwstenen. Dit advies kan worden betaald vanuit een bouwdepot. Overleg hiervoor met uw hypotheekverstrekker. Mijn uurtarief is € 60,- per uur.

Reiskosten buiten Apeldoorn zijn € 0,25 per kilometer. Bij reistijd van meer dan 30 minuten vanaf Apeldoorn reken ik reistijdvergoeding.